Go to Top

The cheeses of the Courmayeur Cheese Market

April 13-14, 2019 / Piazza Abbé Henry

The cheeses of the Courmayeur Cheese Market

Here are the cheeses and companies that you will find on 13 and 14 April in Courmayeur Mont Blanc:

  • Crescenza di capra, società agricola Mont Blanc, Courmayeur
  • Rebletzen, azienda Quendoz di Jovençan
  • Champchevrette, La Chèvre heureuse di Saint Marcel
  • Fontina dop, azienda Quinson di Morgex
  • Formajo de Mastro Cáserin, La Vieille Maison des Chèvres di Ville sur Nus
  • Beaufort, Coop. Val d’Arly, Flumet
  • Crottin di capra, Les Ecureuils di Saint Pierre
  • Gessatina di capra, Luigino Leaval di La Salle
  • Fontina dop d’alpeggio, Az. Dino Planaz, La Magdeleine-Chamois
  • Tronchetto di capra, La Petite Ferme di Gignod
  • Coquadar, azienda Garin di Gimillan, Cogne
  • Etivaz, Coop. Etivaz, L’Etivaz
  • Gran Gessato di pecora, By Bagnod di Ayas
 

Top Events


 

Places and attractions

 

Accommodation

 

Services

 
Homepage